Заслужені нагороди для юних кропивницьких тенісистів

Понеділок, 26 липня 2021 15:04

Протягом чотирьох днів, з 19 по 22 липня, на базі стадіону «Ятрань» пройшов присвячений Олімпійським іграм у Токіо літній кубок з тенісу серед міських закладів загальної середньої освіти.

Організаторами змагань виступили управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, обласне відділення Національного олімпійського комітету України та Кіровоградська обласна федерація тенісу. Участь у них взяли 16 спортсменів, які змагалися у вікових категоріях до 12 та 16 років.

В категорії до 12 років перемогу виборов учень спеціалізованої загальноосвітньої школи № 6 Ілля Загребельний, «срібло» здобула вихованка гімназії нових технологій навчання Вероніка Сотник, бронзову нагороду завоювала учениця загальноосвітньої школи № 34 Вікторія Науменко.

У категорії до 16 років лідерство здобув учень загальноосвітньої школи № 35 Дмитро Полуденко, другу сходинку п’єдесталу посів представник гімназії імені Тараса Шевченка Максим Пшидромирський, а третю — учень загальноосвітньої школа № 34 Дмитро Лебедев.

Переможці і призери отримали дипломи управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, сувеніри, кубки, подарунки від організаторів та меценатів змагань.

 

 

Усі новини