Захисники України отримали заслужені відзнаки Кропивницької міської ради і виконавчого комітету

Вівторок, 22 серпня 2023 18:00

Сьогодні, 22 серпня, у Кропивницькій міській раді приймали захисників України, щоб вручити їм заслужені відзнаки.

- Наближаються найвизначніші свята нашої держави — День Державного Прапора і День Незалежності України. Їх ми знову зустрічаємо в умовах війни. Проте ми знаємо, що боремося за рідну землю, сьогодні кожен робить все можливе і на фронті, і в тилу, щоб здобути таку очікувану Перемогу, - наголосив у своєму вітальному слові секретар міської ради Олег Колюка. -  Ми дякуємо нашим воїнам, які самовіддано боронять країну, нашим героям-рятувальникам, поліції, Національній гвардії! Дякуємо волонтерам, які згуртовують громаду! Незалежність — це перемагати разом! Слава Україні!

Почесні грамоти, Грамоти, Подяки та іменні годинники від Кропивницької міської ради Олег Колюка вручив сьогодні 19 захисникам України.

За  високий професіоналізм, мужність та оперативність, виявлені під час  виконання службових обов'язків, проведення рішучих заходів із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров'я громадян  та з нагоди Дня Незалежності України відзнаки отримали Герої-рятувальники.

За особисту мужність і героїзм, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджені військовослужбовці ЗСУ, нацгвардійці і поліцейські.

Ми не здамося! Кропивницький боронить і захищає, піклується про переселенців, розвивається.  Україна- самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди!

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28