За протерміноване виконання службових документів посадовці міської ради у Кропивницькому отримуватимуть догани

Понеділок, 12 червня 2017 13:09

Сьогодні, 12 червня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович попередив посадовців міської ради про необхідність неухильного дотримання виконавської дисципліни.

Очільник міста вже неодноразово наголошував на неприпустимості давати відписки на запити заявників та протерміновувати документи. Андрій Райкович попередив про невідворотність стягнення за таке ставлення до своїх обов’язків.

- Перше, прошу звернути увагу на роботу деяких керівників. Соромно тримати по місяцю документи, – наголосив міський голова. - Не встигаєте виконати поточні справи, залишайтесь на робочих місцях і закривайте всі проблемні питання. Ви — чиновники, ви перебуваєте на державній службі в органах місцевого самоврядування. Будьте добрі виконуйте свої обов’язки якісно.

Разом з тим, міський голова подякував відповідальним керівникам виконавчих органів за участь у проведенні низки масштабних заходів у Кропивницькому, зокрема Всеукраїнської акції “Вручення орденів Народний Герой України”. Цей захід міська рада підтримала організаційно.

- Я знаю думки людей, враження учасників цих подій, ініціаторів акції. Місто гостинно і гідно зустріло і допомогло провести урочистості. Я висловлюю щиру подяку всім нашим службам: управлінням освіти, розвитку транспорту та зв’язку, відділам культури і туризму, сім’ї та молоді, з питань внутрішньої політики, соціального захисту населення, комунальним службам за хорошу, гідну роботу, - відзначив Андрій Райкович.

Усі новини