За кошти державної субвенції у Кропивницькому будуть реконструйовані парк Перемоги і парк Ковалівський

Понеділок, 26 червня 2017 13:45

До органів казначейство надійшла державна субвенція на реалізацію ряду важливих проектів у Кропивницькому. Про це повідомив сьогодні на апаратній нараді міський голова Андрій Райкович.

- Один із цих об'єктів - це парк Перемоги. Торік ми теж отримували субвенцію на його реконструкцію, однак через те, що не було прийняте відповідне рішення міської ради, гроші втратили. Цього року ми не маємо права цього допустити, - наголосив очільник міста. - Робота над проектом - дуже серйозна, відповідальна і масштабна, причому виконати її слід досить швидко. У результаті маємо тримати не лише центр

дозвілля, а і стадіон, велодоріжки, оновлення зелених насаджень, а також дитячий і молодіжний табір відпочинку.

Крім того, відзначив міський голова в рамках проведення мисецького Всеукраїнського фестивалю виділені державні кошти на реконструкцію Ковалівського парку, тож необхідно перевірити вже розроблені і підготовлені проекти, у разі необхідності варто підключити до роботи проектні інститути Києва і Дніпропетровська.

- А проектна документація на облаштування двостороннього проїзду під аркою по вулиці Ельворті необхідно виготовити впродовж поточного року у повному обсязі, щоб вже наступного розпочинати роботи, - поставив завдання Андрій Райкович.

Джерело: http://www.vechirka.com.ua/

Усі новини