Юні легкоатлети кропивницької ДЮСШ №2 привезли 13 нагород з Всеукраїнського турніру пам’яті М. Шевченка

Понеділок, 9 жовтня 2017 18:59

У Городищі Черкаської області фінішував Всеукраїнський турнір з легкої атлетики пам`яті М. Шевченка серед юнаків та дівчат 2001-2005 років народження і молодших.

Змагання зібрали близько 350 учасників. Кропивницький представляли 22 вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» відділу фізичної культури та спорту міської ради.

Кропивницькі атлети завоювали загалом 13 нагород різного ґатунку. Так, у стрибках у висоту Тетяна Боришполь виборола золоту медаль, Валерія Сухотенко стала срібною призеркою, Анастасія Машнегуца посіла третє місце. У потрійному стрибку переміг Олександр Васін, Тетяна Черепанова стала другою, Анастасія Качан виборола бронзу. Стрибаючи в довжину Олександр Васін і Тетяна Черепанова завоювали срібні медалі, а Тетяна Боришполь стала бронзовою призеркою. У бігових видах програми Єгор Матвєєв переміг на дистанції 600 метрів, Анастасія Качан стала другою на 100 метрівці, а Роман Пєтков і Світлана Репіна вибороли бронзові нагороди в бігові 200 метрів.

Тренують атлетів: Тетяна Сазоненко, Віталій Пархоменко, Володимир Політовський, Дмитро Капінус, Олександр Сухоручко.

Усі новини