Юні кропивницькі майстри тхеквондо і таеквон-до успішно виступили в чемпіонаті та розіграші Кубку України

Понеділок, 18 листопада 2019 16:09

Впродовж чотирьох днів, із 14 по 17 листопада, у Львові тривав чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед ДЮСШ, СДЮШОР та спортивних клубів.

У змаганнях взяли участь близько тисячі юних спортсменів із 21 області, серед яких і 10 вихованців КДЮСШ № 2 міської ради Кропивницького. Найкраще у своїх вікових та вагових категоріях виступили Дмитро Калашник, Єгор Мерзляков, Єгор Бандуровський, які вибороли срібло. Альбіна Петруня, Максим Дзензура, Ростислав Кравченко, Антон Синюк посіли почесні 3 місця. Тренують спортсменів Тетяна Руденко та Геворк Акопян.

Цими ж днями у Черкасах відбувся Кубок України з таеквон-до ІТФ серед кадетів, юніорів, дорослих та ветеранів. Змагання зібрали 658 учасників із 23 команд. Представниця КДЮСШ № 2 із Кропивницького Владислава Лягаєва серед дорослих стала чемпіонкою у двох видах програми:  спарингу та у вправі туль. Її одноклубник Юсіф Ейвазов зайняв перше місце в спарингу та 2 місце в тулі, а Размік Периханян посів 5 місце у спарингу. Тренує кропивницьких спортсменів Ігор Зюнзя.

Усі новини