Юні кропивницькі атлети гідно виступили на чемпіонаті України з пауерліфтингу

Вівторок, 31 жовтня 2023 14:32

Упродовж восьми днів, із 23 по 30 жовтня у Коломиї на Івано-Франківщині тривав чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

У турнірі взяли участь близько 400 учасників, які змагались у чотирьох вікових групах. 

За результатами змагань, Валерія Гірівенко стала чемпіонкою України та виборола перше місце в абсолютній першості серед усіх дівчат 2010-2011 років народження за формулою IPF.

В активі Олександри Бірець - перше та друге місця в абсолютній першості серед усіх дівчат 2010-2011 років народження за формулою IPF. Ірина Попкова також посіла  першу сходинку п’єдесталу.

Команда Кропивницької КДЮСШ №2 першої вікової групи, члени якої вперше брали участь у чемпіонаті України, зайняла перше командне місце з результатом 48 балів.

У третій віковій групі 2005-2007 років народження змагалися четверо спортсменів із Кропивницького: Діана Лаврусь - І місце, Олександр Парамієнко - ІІ місце, Вікторія Дьяченко, Богдан Гончаренко та Олександр Яценко - ІІІ місце.

У четвертій віковій групі "юніори" від Кропивницького виступала Олександра Борщ, яка стала чемпіонкою України з результатом, вищим за норматив Майстра спорту України та зайняла перше місце в абсолютній першості серед юніорів 2000-2004 років народження за формулою IPF. 

Підготувала спортсменів тренер - викладач Юлія Бондаренко.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34