Вихованці Центру соціальної реабілітації у Кропивницькому отримали до Дня захисту дітей справжній подарунок - ігровий майданчик

Середа, 31 травня 2017 15:19

Сьогодні, 31 трaвня, нaпередодні Дня зaхисту дітей у КЗ “Центр соціaльної реaбілітaції (денного догляду) дітей з інвaлідністю Фортечної рaйонної рaди у м. Кропивницькому" відбулося урочисте відкриття дитячого мaйдaнчикa. В урочистостях взяли участь заступник міського голови Наталія Дзюба, депутат міської ради Лілія Матяшова, представники міської та районної у місті рад.

Відкриття ігрового майданчика стало можливим завдяки ініціативі депутата міської ради Лілії Матяшовій. Саме за її поданням у програмі відділу сім’ї та молоді міської ради з міського бюджету були передбачені кошти у сумі близько 25 000 гривень на облаштування майданчика в реабілітаційному центрі.

- Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це свято і тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги, - наголосила у своїй вітальній промові Наталія Дзюба. - Міська влада робить усе, щоб дітки з обмеженими можливостями не почувались обділеними, але тільки об’єднавши зусилля, ми захистимо їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Бажаємо вам, дорогі юні друзі, міцного здоров’я, щастя, добра і нехай усі ваші мрії здійсняться!

Заступник міського голови вручила вихованцям реабілітаційного центру 25 квитків на циркову виставу і цілий кошик солодощів. А діти у свою чергу подарували присутнім музичні вітання та прочитали зворушливі вірші.

Усі новини