Вихованці п’яти кропивницьких ДЮКів суттєво допомогли збірній області успішно виступити на чемпіонаті України з кікбоксингу

Понеділок, 30 жовтня 2017 19:27

Збірна команда Кіровоградської області завершила виступ на чемпіонаті України з кікбоксингу «ВАКО» серед юнаків і юніорів, який відбувся у Броварах, на базі спорткомплексу "Манеж".

У престижних змаганнях, які проходили під егідою Національної Федерації Кікбоксингу України "ВАКО" взяли участь близько 800 спортсменів.

Загальний результат збірної Кіровоградської області - 3 золоті, 2 срібні та 3 бронзові нагороди. Нагороди в залік бласті отримали: 2 «золота» (розділи кік лайт та лайт контакт) - Анастасія Бокаєва, дитячо-юнацький клуб "Україна" відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницького, (наставник Д. Поляченко); 1 «золото» (розділ лоу кік) – Іван Буряченко та 1 «срібло» (розділ лоу кік) Владислав Буряков, КЗКДЮСШ4 КМР (наставник І. Бондар), «срібло» (розділ К 1) отримав також Полулях Олексій, спортивний клуб "Воїн", що базується в ЗОШ 35, (наставник В. Якімов). «Бронзу» (розділ лоу кік) приніс збірній Мартиненко Микита, спортивний клуб "Тигр", що базується у ЗОШ 26 (наставник С.Плугатар), 2 бронзовими нагородами (розділи кік лайт та лайт контакт) скарбницю збірної області поповнив Солоненко Микола з Вільшанського ЦДЮТ, СК "Ягуар", (наставник С. Тариця).

Загалом обласна команда спортсменів була сформована із вихованців п’яти дитячо-юнацьких клубів відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницкого та спортивних шкіл і клубів області.

Президент Національної Федерації Кікбоксингу України "ВАКО" Олександр Павленко, за сприяння підготовці та участі спортсменів висловив подяку відділу сім'ї та молоді міської ради Кропивницького та управлінню освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної держадміністрації.

Усі новини