Відкриття пластового року у Кропивницькому

Четвер, 14 вересня 2023 17:59

Станиця Кропивницький Національної скаутської організації України "Пласт" за підтримки управління молоді та спорту Кропивницької міської ради відкрила новий Пластовий рік.

Відкриття Пластового року – щорічна акція, на якій пластуни зустрічаються опісля таборового літа для спілкування та відзначення вихованців та дорослих волонтерів.

Пласт у Кропивницькому – це не просто організація, яка займається туризмом, спортом та патріотичним вихованням – це спосіб життя, який формує особистість, вчить нас бути відповідальними, справедливими, хоробрими та просто любити Україну.

- За цей рік сталось багато і підсумовуючи його, наше юнацтво брало участь в багатьох крайових акціях і класно презентувало станицю. Серед цих акцій окружний табір "Тінь лісу", крайовий вишкіл впоряду у Києві, крайовий табір "Квітка Скель", Школа Зимового Мандрівництва та інші. Тому за зразкову пластову поставу та прикладне виконування обов'язків впорядниці та курінної, а також за найкращу оцінку в крайовому таборі надалося друге пластове відзначення пластунці - учасниці Вікторії Мажарі, - відзначила комендант заходу, старша пластунка Анна Волохова.

- У новому пластовому році ми продовжуватимемо розвиватися, вчитися та ставати кращими. Ми будемо досліджувати нашу країну, знайомитися з її історією та культурою, допомагати іншим і творити кращий світ, - наголосив пластун Святослав Герасімов.

Від міського управління молоді та спорту учасники отримали скаутські хустинки, відзнаки пластових ступенів та блокноти.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28