“Веселі карамелі” провели благодійний майстер-клас для кропивницьких дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

П'ятниця, 2 червня 2017 15:11

Майстри  «Веселих карамелей» до Міжнародного дня захисту дітей провели   благодійний майстер-клас для кропивницької дітвори.

            Сьогодні, 02 червня, їх гостями стали діти, які опинились у складних життєвих обставинах.  Малюків до “Веселих карамелей”, де виготовляються найсмачніші смаколики, запросила служба у справах дітей виконавчого комітету міської ради у Кропивницькому та міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Хлопчики і дівчатка мали змогу познайомитись з процесом створення карамелі, дізнались багато цікавого про історію виготовлення цього справжнього солодкого витвору мистецтва та власноруч  виготовили карамельні цукерки. Під час заходу діти  отримали незабутні враження та море позитивних емоцій.

Працівники служби у справах дітей  висловлюють щиру вдячність  колективу карамельної майстерні «Веселі карамелі» за казковий настрій, який вони створили для малюків.  

Усі новини