«Вечір святкового міста» став яскравим фіналом відзначення 265-річчя заснування Кропивницького

Неділя, 22 вересня 2019 17:02

Вечірній блок святкування Дня міста у Кропивницького розпочався з видовищного авто — мотошоу “Iron Styles”. Подивитись на техніку техніку прийшли тисячі містян. Мотициклісти та автомобілісти зібрались неподалік міської ради, щоб звідси  колонною рушити вулицями Кропивницького і дати старт вечору святкового міста.

А на головній площі обласного центру всі вже були в очікуванні  феєричного концерту. Йому передував фінал конкурсу “Красуня ювілейного міста”, який міська рада оголосила місяць тому. Перемогу в турнірі найгарніших дівчат Кропивницького здобула кропивничанка Єлизавета Буришина. Красуня отримала від міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова корону та пам’ятні подарунки. Тепер дівчина матиме честь представляти місто на загальнонаціональному конкурсі краси. Першою віце-міс стала Діана Козир, у номінації "Друга віце-міс" перемогла Христина Великосельська.

Андрій Райкович, вітаючи земляків на площі Героїв Майдану з днем народження рідного міста, побажав усім миру й щастя.

- Так енергійно, бадьоро і яскраво можуть святкувати день народження свого міста тільки ті жителі, які його по-справжньому люблять. І ви саме такі! Ви — найкращі! Я вас всіх шаную! Бажаю вам щастя, достатку, здоров’я! Будуємо разом наше місто!

До вітальних слів долучився і  секретар міської ради Андрій Табалов.

- З днем народження, Кропивницький! Розвитку! Процвітання! Миру! Щастя усім жителям нашого прекрасного міста і здійснення мрій! Зі святом!

З найбільшим нетерпінням тисячі містян, що цього вечора заполонили площу Героїв Майдану, чекали хедлайнера сьогоднішнього концерту – відомого виконавця Dan Balan. Виступ співака, якого знає та слухає вся Європа став подарунком від міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова кропивничанам до Дня міста..

Усі новини