Вчасна сплата за отримані послуги – запорука стабільної роботи комунальних підприємств Кропивницького

Понеділок, 30 січня 2023 15:03

Розуміючи ситуацію з отриманням грошових доходів кропивничан, особливо в період введення воєнного часу в Україні, комунальні підприємства, засновані на власності територіальної громади міста Кропивницького, що надають послуги з управління багатоквартирними житловими будинками, звертаються до містян сплатити заборгованість за спожиті послуги.

Головним доходом таких комунальних підприємств є плата з надання послуги споживачамяк як житлового, так і нежитлового фонду. Важливо розуміти, що від належної платіжної дисципліни споживачів залежить стабільна робота комунальних підприємств, які забезпечують утримання та обслуговування житлового фонду у місті.

Заборгованість населення перед комунальними підприємствами за отримані послуги станом на 01 січня 2023 року складала понад 35,3 млн.грн. Це змушує адміністрації комунальних підприємств проводити комплекс дій, спрямованих на стимулювання сплати заборгованості за спожиті послуги у вигляді особистих письмових попереджень боржникам, оголошень про своєчасну сплату та погашення суми простроченої заборгованостіі з подальшою реструктуризацією боргу.

Спеціалісти ЖЕО також проводять профілактичні бесіди та зустрічі з боржниками та закликають сплатити заборгованість у повному обсязі або звернутися до відповідального комунального підприємства для оформлення угоди про реструктуризацію боргу.

Усі новини