Урочистим парадом комунальники Кропивницького відзначили власне професійне свято

Середа, 13 березня 2019 14:24

Сьогодні, 13 березня, у Кропивницькому відбулася святкова хода працівників комунальних підприємств міста, приурочена до Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Комунальники обласного центру двома колонами у супроводі сучасної підмітально-прибиральної техніки «Глобус» одночасно рушили від готелю «Європа» та провулку Василівського до міської ради Кропивницького, де на площі їх урочисто зустрів міський професійний духовий оркестр.

Привітати працівників сфери ЖКГ з професійним святом вийшли міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

- Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування! Цей тиждень для вас особливий - ви відзначаєте своє професійне свято. Тому ми вирішили влаштувати для вас святковий комунальний парад, щоб кропивничани вперше побачили вас всіх разом в центрі нашого міста, щоб ви напередодні свого професійного свята почули добрі слова подяки, на які більшість комунальних служб заслуговує. Бо робота в цьому секторі - одна з найскладніших і невдячних, - відзначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Будь-якої пори року, вдень і вночі вам доводиться виходити на об'єкти, ліквідовувати аварії, прибирати дороги, двори, парки і сквери, висаджувати тисячі квітів. І як би вас іноді не лаяли, не дорікали, сьогодні всім вам ми висловлюємо подяку за нелегку працю. Особливо ці слова адресую жінкам, які працюють в комунальних службах. Ми вдячні вам за терпіння, за те, що мужньо і добросовісно виконуєте свої обов'язки. Звертаюсь із вітаннями і до працівників сфери побутового обслуговування. Від вашої роботи, якості обслуговування в готелях, перукарнях, в побутових офісах теж залежить настрій людей, а значить настрій всього міста. Тож я щиро вітаю всіх вас з професійним святом! Від імені громади міста, виконавчого комітету сподіваюсь, що ваші зусилля, ваш труд, енергія сповна служитимуть нашому місту. І Кропивницький буде одним із кращих, прибраних, затишних, комфортних міст України! Здоров'я вам, наснаги. Зі святом вас!

Цього дня керівники міста відзначили кращих працівників сфери житлово-комунального господарства грамотами та подяками.

Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького отримали начальник комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної організації №2” Любов Марченко та завідувач кладовища комунального підприємства “Ритуальна служба-спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування” Василь Павленко. Іменний годинник від міського голови з нагоди професійного свята отримав директор комунального підприємства “Аварійно-диспетчерської служби” Анатолій Крисенко.

Цінні подарунки - іменні настінні годинники від міського голови також отримали:

двірник комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної організації № 1” Лариса Коннова

двірник комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної організації № 3” Наталія Попова

двірник комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної організації № 2” Катерина Семененко

двірник комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної контори № 9” Євгенія Сидоренко

двірник комунального підприємства “Житлово-експлуатаційної організації № 4” Раїса Ясинська

А ще усі працівники житлово-комунальної сфери міста отримали смаколики до чаю від міської влади.

Усі новини