Україна єдина: гуманітарна допомога від кропивничан відправилася в Конотоп

Середа, 16 березня 2022 11:46

14 березня  міська влада Конотопа звернулася до своїх колег у Кропивницькому і до Андрія Райковича з проханням про гуманітарну допомогу:

“У цей складний час викликів для усього людства, коли наші військові, добровольці територіальних оборон захищають  Україну мужньо борючись зі злом, - російською федерацією, що пішла війною на наші мирні міста та цинічно знищує цілі сім'ї, вбиваючи жінок, невинних дітей, ми — органи влади маємо триматися разом та забезпечувати, наскільки це можливо, життєдіяльність громад. Ми будемо раді будь-якій допомозі та цінуємо підтримку усіх наших партнерів та небайдужих людей!” - йдеться у листі.

У Кропивницькій міській раді відреагували миттєво, і вже сьогодні, 16 березня, 3,5 тонни гуманітарної допомоги — а це заморожена курятина, тушкована свинина, засоби гігієни, одяг , теплі ковдри  — відправилися до Конотопу!

- Ми зорганізувалися з волонтерами, залучили місцевих підприємців і оперативно зібрали допомогу для жителів Конотопа, для нас немає зараз чужої біди, а тим більше немає розподілу  місцевих влад за політичною приналежністю.  У нас у всіх одна мета — Україна!, - наголосив заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13