У міській раді Кропивницького зі святом привітали дітей загиблих героїв АТО

Вівторок, 19 грудня 2017 19:07

Сьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая, міський голова Кропивницького Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов привітали зі святом та вручили новорічні подарунки дітям загиблих, військовополонених, зниклих безвісти учасників АТО.

- Вітаю вас усіх зі святом! Так склалося, що ми поєдналися в одну велику родину, і я дійсно ставлюся до вас, уже як до рідних. І я щиро бажаю усім нашим діткам щастя, здоров’я і миру, бо вони це наша надія, це наше майбутнє, - наголосив у вітальному слові Андрій Райкович. - Бажаю, щоб усім нам Святий Миколай приніс мир і спокій. А зі свого боку міська влада обіцяє виконувати усі соціальні гарантії, завжди допомагати і підтримувати вас.

Привітати малечу до міської ради завітав сам Святий Миколай. Гостеві дітки розповідали віршики, за що отримували солодкі подарунки. А маленькі помічники Святого Миколая – талановиті вихованці дитячого садочка № 60 «Ягідка», вітали усіх присутніх піснями та коломийками.

Після привітань міський голова та секретар міської ради вручили діткам іграшки, солодкі подарунки та квитки на циркову виставу.

Усі новини