У міській раді Кропивницького з професійним святом привітали кращих працівників автомобільного транспорту і дорожного господарства

П'ятниця, 25 жовтня 2019 16:01

Сьогодні, 25 жовтня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Кращих працівників автомобільного транспорту і дорожного господарства міста з їх професійним святом вітали заступник міського голови Олександр Вергун та начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Житник.

- Напередодні вашого професійного свята ми зібралися, щоб привітати всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, якісне будівництво, ремонт доріг та успішний розвиток галузей народного господарства, - наголосив у вітальному слові Олександр Вергун. - Сьогодні тут зібрались професіонали своєї справи. Хочу кожному із вас подякувати за відданість своїй професії, за те, що не зважаючи на політичну, економічну ситуацію в країні, ви залишились жити і працювати у нашому місті. Бажаю міцного здоров’я вам і вашим родинам. Дякуємо за роботу!

Разом з теплими словами вітань Олександр Вергун виконав почесну місію і нагородив кращих працівників галузі відзнаками міської ради та її виконавчого комітету.

За значний особистий внесок у розвиток сфери пасажирського транспорту, житлово-комунальної галузі міста, високу професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди відзначення Дня автомобіліста і дорожника почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету Кропивницького нагороджено Бандурко Юрія Володимировича — водія тролейбуса служби експлуатації комунального підприємства «Електротранс».

Грамотою міської ради та виконавчого комітету відзначені:

Проданець Сергій Миколайович - водій комунального підприємства «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького»

Каплунова Світлана Михайлівна - водій комунального підприємства «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького»

Кучер Михайло Михайлович - механік автобуса Приватного підприємства «УкрАвтоІнвест»

Стенчикова Ірина Миколаївна - начальник відділу фінансового забезпечення управління розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького

Поліщук Вадим Григорович - водій командитного товариства «Автолегіон-Варванської Ю.В.»

З нагоди свята музичні вітання присутнім дарували: учениця Дитячої школи мистецтв міста Кропивницького, талановита віолончелістка, учасниця телевізійного проекту «Круче всех» переможниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Аїда Боженко, творчий тандем Віталія і Володимира Волошенків та викладач музичної школи №1 ім. Генріха Нейгауза, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів Вікторія Делестьянова.

Усі новини