У міській раді Кропивницького визначили рейтинг проєктів від ГО соціальної спрямованості для бюджетного фінансування

Четвер, 18 червня 2020 14:54

У міській раді Кропивницького склали поточний рейтинг  конкурсних пропозицій проєктів, розроблених міськими громадськими об'єднаннями соціальної спрямованості на 2020 рік для отримання фінансування з міського бюджету. Комісія з розгляду конкурсних пропозицій провела три етапи конкурсу, під час якого громадські об'єднання провели відкритий захист власних проєктних пропозицій.

За інформацією начальника управління соціальної підтримки населення міської ради Юлії Вовк, найбільшу кількість балів отримали два проекти: “Відкрий Україну” та “Створення центру Арт-терапії для ветеранів, інвалідів війни, їх родин та родин загиблих” від громадської організації “Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького”. Проєкти – лідери рейтингу отримали   199 та 198 балів відповідно.

Наступним у рейтингу визначили проєкт “Реформування і зміцнення дієвої спроможності Організації ветеранів України м. Кропивницького” від  громадської організації “Організація ветеранів України м. Кропивницького”. Він набрав 163 бали.

Далі йдуть “Соціальний захист та адаптація учасників бойових дій, інвалідів війни та їх сімей”  Кропивницької міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану зі 161 балом. Та проєкт “Історична пам'ять і соціальний захист колишніх політв'язнів та репресованих” Кропивницького міського Товариства політичних в'язнів та репресованих  з рейтингом 159 балів.

- У межах конкурсу  можуть бути підтримані проєкти з проведення тренінгів, курсів, навчальних семінарів, конференцій, зустрічей, - відзначила начальник управління Юлія Вовк. – Кошти міського бюджету громадські організації можуть також використати для видання брошур, буклетів, інформаційних листівок, підвищення власної інституційної спроможності, проведення соціальних опитувань та інформаційних кампаній.

Під час наступного етапу конкурсу відбудеться розподілення коштів, відповідно  до проектних пропозицій та рейтингу, а  його підсумки будуть затверджені рішенням   виконавчого комітету міської ради.

Усі новини