У міській раді Кропивницького привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Четвер, 15 березня 2018 15:26

Сьогодні, 15 березня, у міській раді Кропивницького відбувся святковий концерт та урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Кращих представників галузі привітали  міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

Урочистості  у міській раді словами привітання відкрив очільник міста.

- Хочу розпочати своє привітання з великої подяки за вашу працю на комунальний сектор нашого міста, і хочу відзначити, що робите ви це дуже якісно, - наголосив у вітальному слові Андрій Райкович. -Діяльність працівників комунальної сфери та сфери побутового обслуговування населення надзвичайно важлива, оскільки люди хочуть отримувати високоякісні послуги. Хочу відзначити, що комунальний сектор нашого міста надзвичайно розвинений, оскільки ми надаємо меканцям нашого міста весь спектр послуг від управління будинками і роботи ЖЕО до забезпечення благоустрою і санітарного стану прибудинкових територій а над цим працює багато фахівців, які не шкодуючи власних сил і часу, створюють комфорт для мешканців обласного центру.

За особистий внесок у розвиток сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міста, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення кращим з кращих комунальників і працівників побутового обслуговування оголосили подяки та нагородили грамотами міської ради Кропивницького та виконавчого комітету.

У концерті з нагоди професійного свята взяли участь та вітали працівників комунальної сфери і побутового обслуговування населення міський професійний духовий оркестр та його соліст Олександр Безай.

Фото: Наталія Шумська

Усі новини