У міській раді Кропивницького привітали із прийдешніми Великодніми святами родини загиблих Героїв АТО

Середа, 12 квітня 2017 14:51

Сьогодні, 12 квітня, у міській раді Кропивницького з нагоди прийдешнього Світлого Свята Воскресіння Христового міський голова Андрій Райкович зустрівся із вдовами загиблих учасників АТО. У Великодній зустрічі також взяли участь заступник міського голови Наталія Дзюба та отець Сергій зі Свято-Успенського храму.

Міський голова вручив до свята родинам загиблих Героїв АТО, воїнів, що перебувають у полоні, та таких, що пропали безвісти освячені ікони та Великодні кошики, наповнені пасочками, солодощами, ковбасою, сиром, кагором та прикрашений вишитими рушниками. Всього вручено було 50 Великодніх наборів, з них 47 — вдовам, 2 — сім’ям полонених воїнів і сім’ї безвісти зниклого бійця.

- Ми не порушуємо вже встановленої доброї традиції — напередодні усіх великих свят кликати вас у гості. Світлий Великдень чекають і дорослі, і діти. У такі радісні дні оживає не лише природа, а й надія на добро, тепло, і радість вселяється у людську душу. А українці, як і всі добрі люди на землі, сподіваються на мир, на спокійне, сонячне, світле майбутнє нашої рідної країни, - зазначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. - У суботу ми підемо у храми просити Господа, щоб захистив і пригорнув до себе кожну родину, кожну дитину і всю нашу країну. Я переконаний, що ви, як добрі господині, вже готуєтесь до Великодня, печете смачні паски, розмальовуєте писанки і прикрашаєте свої домівки, щоб було в них затишно і святково. Напередодні Святої Пасхи я хочу побажати всім вам, вашим діткам добра і здоров’я, затишку і спокою. Нехай у ваших серцях більше ніколи не буде смутку і печалі. Ми всі разом найщирішими словами подяки у Поминальні дні згадаємо всіх Героїв, всіх дорогих нам людей, яких забрала війна, які поклали голови за наш з вами мирний світлий день. Хочу вкотре запевнити вас, міська влада Кропивницького ніколи не забуде ваших синів, чоловіків, батьків. Ми завжди допомагатимемо всім, вашим дітям, вашим родинам. Ми всі хочемо миру і добра нашій країні. Нехай Великдень допоможе, щоб збулися ці мрії.

Усі новини