У мікрорайоні Велика Балка з’явиться довгоочікувана аптека

Вівторок, 21 січня 2020 10:10

У понеділок, 20 січня, відбулась виїзна робоча нарада щодо відкриття аптеки у мікрорайоні Велика Балка за участі секретаря міської ради Андрія Табалова, заступниці міського голови Наталії Дзюби, начальниці управління охорони здоров’я міської ради Оксани Макарук та депутатів міської ради Катерини та Олександра Шамардіних.

Проблему відсутності аптечних пунктів жителі Великої Балки порушували неодноразово і перед міським головою, і депутатами. Для мешканців приватного сектору, переважна більшість з яких пенсіонери, аптека поруч - життєва необхідність.

У міській раді для вирішення даного питання було проведено низку нарад та перемовин, але питання не вирішувалось через відсутність приміщення та небажання аптечних мереж заходити у мікрорайон, вважаючи роботу там нерентабельною. Врешті знайшовся підприємець — місцевий мешканець, який надав приміщення власного магазину під розміщення аптеки. У свою чергу керівниці управління охорони здоров’я міської ради Оксані Макарук вдалося переконати представників аптечної мережі «Ліки Кіровоградщини» розпочати роботу на Великій Балці. І тепер завдяки тісній співпраці міської влади і бізнесу та наполегливості місцевих мешканців у мікрорайоні Велика Балка буде відкрито першу аптеку.  

За інформацією управління охорони здоров’я міської ради, нині аптека працює у тестовому режимі, офіційне відкриття заплановано на 24 січня о 10.00. Приміщення аптеки розташоване на розі вулиць Чайковського та Архітектора Паученка.

Усі новини