У Кропивницькому здійснили спецпогашення другого випуску української марки «Русскій воєнний корабль... ВСЬО!»

Понеділок, 23 травня 2022 13:50

Сьогодні, 23 травня, у Кропивницькому начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович разом із директоркою Кіровоградського відділення УДППЗ “Укрпошта” Тетяною Капустіною та військовими здійснили спецпогашення другої серії української марки «Русскій воєнний корабль... ВСЬО!». 

Символічно спецпогашення відбулося саме цього дня, адже від моменту, коли наші Збройні Сили відправили ворожий крейсер “Москва” на дно, минуло 40 днів.

Українська марка з російським кораблем вже стала легендою. Сьогодні – світ побачила вже друга серія.

- Війна має різні історії. Як на фронті, так і в тилу. Багато з них піднімають бойовий дух, розповідають світу про українських героїв, про нашу незламну націю. Історія української марки з російським кораблем - це вже легенда, - наголосив Андрій Райкович. – Сьогодні - друга серія. І ми переконані, що хроніка нашої перемоги обов’язково буде іще на багатьох марках. Даємо старт новій історії. Рухаємось до Перемоги!

Марки цієї серії вийшли тиражем 5 мільйонів екземплярів. Придбати їх можна відсьогодні, з 14:00 в 1500 відділеннях «Укрпошти». А в мережі інтернет з 9:00 завтрашнього дня.

Усі новини