У Кропивницькому з професійним святом привітали будівельників

П'ятниця, 11 серпня 2023 15:58

Урочистості відбулися в обласній військовій адміністрації сьогодні, 11 серпня. Будівельників з професійним святом привітали керівники області та міста.

- Вже другий рік поспіль ворог не дає можливості будувати. Цинічно нищить ракетами, дронами, бомбами все те, що зведено багатьма поколіннями на рідній землі. Дякую вам за те, що в нелегких умовах, будуєте медичні об’єкти, укриття, гуртожитки для переселенців. За те, що відбудовуєте Херсонщину. Переконаний, після Перемоги, всі разом відбудуємо красиву, вільну, модернову Україну. Шана будівельникам! Слава Україні!, - наголосив у своєму привітанні начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

Різного ґатунку отримали відзнаки запрошені на свято зодчі, привітав їх і секретар міської ради Олег Колюка.

За особистий внесок у сферу будівництва міста Кропивницького, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня будівельника Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету оголошено колективу товариства з обмеженою відповідальністю "БУДАКТИВПРОЕКТ", а також Григорію Деморацькому, заступнику директора товариства з обмеженою відповідальністю "БУДАКТИВПРОЕКТ";  Олені Коропаловій, підприємиці; Олегу Степанчуку, виконавчому директору товариства з обмеженою відповідальністю "АМБІТ-С";  Олександру Юрченко, виконробу приватного підприємства "КАБЕКСЛАЙН". 

День будівельника  в Україні відзначається щорічно у другу неділю серпня.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28
Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01