У Кропивницькому ввели в експлуатацію ще одну капітально відремонтовану шкільну спортивну залу

Понеділок, 29 жовтня 2018 16:19

Сьогодні, 29 жовтня, у школі-інтернаті “Сокіл” урочисто презентували оновлену спортивну залу. Привітати учнів школи та педагогічний колектив  навчального з важливою для них подією завітали секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

Почесну місію перерізати стрічку та відкрити капітально  відремонтовану спортивну залу виконав секретар міської ради Андрій Табалов.

- Дуже важливо прищеплювати  дітям любов до занять спортом з раннього віку, оскільки від здоров’я нації залежить її майбутнє, - наголосив у вітальному слові Андрій Табалов. - Тільки здорова молодь зможе працювати на користь Україні, розвивати її, захищати Батьківщину. Я вірю в те, що зовсім скоро ситуація зміниться, і молоді люди вже не будуть їхати на заробітки до інших країн, а матимуть достойну роботу тут, на рідній землі. Але для цього нам треба наполегливо працювати. А вам я бажаю всього найкращого, і щоб у цьому оновленому залі виховали якомога більше, якщо не чемпіонів, то принаймні здорових хлопців і дівчат. Зі святом вас!

Загалом, на ремонт спортзалу, роздягалень та душових кімнат з міського бюджету було виділено 1 мільйон 423 тисячі гривень. У приміщенні були замінені старі вікна на металопластикові, вкладена нова підлога, відремонтована стеля, змонтоване сучасне освітлення та нові баскетбольні щити. Крім того, у спортивній залі було повністю оновлено систему опалення, встановлено нові батареї. Коштів вистачило і для  закупівлі спортивного інвентаря.

Усі новини