У Кропивницькому відзначили Міжнародний день захисту дітей

Четвер, 1 червня 2017 16:45

Епіцентром відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Кропивницькому стали Ковалівський парк і обласна філармонія.

Святкування розпочалося об 11-й годині бiля обласної фiлармонiї та продовжилося урочистостями за участі керівництва області й міста в її концертній залі.

До обласного центру з’їхалися діти з усієї області – переможці різноманітних учнівських олімпіад, учні Малої академії наук, учасники творчих конкурсів та спортивних змагань. Також були запрошені і вихованці дитячих будинків, шкіл-інтернатів, дитячих будинків сімейного типу та діти з прийомних сімей. Всі вони отримали набори солодощів.

А присутні на святі голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов не лише звернулись до всіх присутніх у залі з теплими словами вітань, щирими побажаннями добра, радості, миру та злагоди, а й вручили найкращим учням області грамоти та грошові премії за участь та перемоги у Всеукраїнському етапі предметних олімпіад, захист творчих проектів в Малій академії наук. Вихованці ж дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей отримали путівки до дитячих таборів відпочинку "Молода гвардія" та "Артек" у Пущі-Водиці.

Дитячі творчі колективи Кропивницького підготували чудову концертну програму та створили добрий настрій для всіх гостей та учасників свята.

Джерело: http://vechirka.com.ua/

Усі новини