У Кропивницькому відроджене житлове будівництво: будівельники звели перший поверх багатоповерхівки по вулиці Генерала Жадова

Понеділок, 10 квітня 2017 17:06

На будівництві житлового будинку по вулиці Генерала Жадова у Кропивницькому зведений перший поверх. Перевірити хід будівництва та якість робіт на будівельний майданчик завітав міський голова Андрій Райкович.

Працею будівельників очільник міста залишився задоволений. Всі роботи виконуються якісно, у повній відповідності до чинних норм і правил.

- Будівництво цього житлового будинку у Кропивницькому, яке ми розпочали вперше після багаторічної перерви – надзвичайно важливе для усієї громади, - відзначив Андрій Райкович. – По-перше, ми дали чіткий сигнал людям, які по двадцять років стоять у черзі на отримання квартир, що житлове будівництво ми будемо вести і вони не втратили свій шанс мати власне помешкання. По-друге, при зведенні будинку використовується сучасний проект, енергоощадливий, із застосуванням новітніх матеріалів і технологій. І планування квартир для майбутніх мешканців будинку буде цікавим. А ще привабливим є той факт, що новобудова розташована у вже обжитому місці, тут є вся необхідна інфраструктура: заклади освіти, охорони здоров’я, культури, торговельна мережа тощо. Якщо ми будемо будувати, хоча б один такий будинок у рік, ми суттєво допоможемо мешканцям міста у вирішенні житлових питань

Орієнтовно, будівництво, яке здійснює підрядна організації – ПП “Камелот 3000”, буде завершене через рік. У дев’ятиповерховому будинку буде 54 квартири: на кожному поверсі по три двокімнатні, дві – однокімнатні і одна трикімнатна. Всі помешкання обладнані автономними системами опалення.

Усі новини