У Кропивницькому відкрився Центр арт-терапії для ветеранів АТО та ОСС

П'ятниця, 14 серпня 2020 09:25

У Кропивницькому створено Центр арт - терапії для ветеранів АТО та ООС. Участь у його презентації  взяв і міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він долучився до арт-пікніка і разом із молоддю малював емблему уславлених «кіборгів» - бійців 3-го полку спеціального призначення.

Організаторами Центру стали невгамовні кропивницькі волонтери. Під час пікніку містяни різного віку, від малечі до ветеранів, мали можливість проявити свою творчість і фантазію у створенні  об’єктів стріт-арту. Кропивничани із задоволенням взялися за пензлі, і за декілька годин сірий паркан Krop: Hub перетворився на яскраву, різнокольорову картину. Тепер тут відображені знакові для Кропивницького символи і місця: емблеми військових частин та міські пейзажі, з якими у містян асоціюється їх рідне місто.

Поки одні малювали, інші насолоджувалися живою музикою, ласували смаколиками та брали участь у різноманітних майстер — класах. Координаторка громадського простору Krop: Hub Катерина Колтунова розповіла, що проведенням такого незвичайного пікніку у Кропивницькому вирішили презентувати центр арт - терапії для ветеранів АТО, ООС та родин військових, які загинули під час виконання бойового завдання.

Усі новини