У Кропивницькому відбувся Різдвяний ярмарок

П'ятниця, 22 грудня 2023 16:11

Подарунки і смаколики до Різдвяноого столу можна було придбати сьогодні на ярмарку, що відбувся у середмісті Кропивницького сьогодні, 22 грудня.

Майже пів сотні яток пропонували кропивничанам і гостям міста різдвяні калачі і випічку, м’ясні вироби і ковбаси, свіжу і морожену рибу, овочі і фрукти, солодощі, подарунки і сувеніри. Місцеві товаровиробники представили кращу продукцію, аби містяни могли порадувати своїх рідних смачними стравами і гарними подарунками.

- Із задоволенням купила на ярмарку свіжої риби, до речі, дешевше, ніж на міському ринку. Дуже добре, що для жителів міста організовують такі ярмарки, де в одному місці можна купити все необхідне на Різдво і Новий рік, - ділиться емоціями кропивничанка пані Тетяна. - А побажання одне — усім нам треба Перемога, щоб наші хлопці повернулися додому живими, цілими і здоровими, щоб різдвяні і новорічні свята відзначали діти у всіх містах України — і в Маріуполі, і в Харкові, і в Херсоні, і у звільнених Донецьку і Луганську. І щоб усі родини наших звільнених від окупантів міст мали те, що мали до війни — дім, благополуччя і щасливе життя.

Ярмарок вирував протягом дня. Тут всі охочі могли не тільки здійснити різдвяні закупи, а й сфотографуватися біля новорічних зон та живих зелених ялинок перед міською радою, які прикрасили іграшками та гірляндами до Різдвяних та Нового року.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13