У Кропивницькому відбудуться змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів "Сильні України"

П'ятниця, 22 березня 2024 12:00

Змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів "Сильні України" відбудуться у Кропивницькому 25-го травня. Захід анонсували під час брифінгу у Кіровоградській ОВА.

Спортсмени змагатимуться у чотирьох дисциплінах: веслування на станках, арбайк, жим лежачи та ривок гирі. Змагання проходитимуть поетапно. Журі очолюватиме український спортсмен, володар титулу "Найсильніша людина світу" 2004 року, Василь Вірастюк. Амбасадор проєкту на Кіровоградщині - наш земляк, ветеран Михайло Дроботенко.

Як зазначили під час брифінгу, основна мета змагань познайомити захисників і захисниць з адаптивними видами спорту, допомогти з соціалізацією та підтримати їх. З локацією вже визначились, але з міркувань безпеки місце проведення поки що не оголошується.

Змагання організовує Федерація стронгмену України за підтримки начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича, заступниці начальника ОВА, волонтерки Катерини Колтунової, заступника міського голови Кропивницької міської ради Михайла Бєжана та меценатів.

Долучитися до змагань може кожен охочий ветеран, незалежно від рівня підготовки.

Реєстрація для участі

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNQczhyUi_uzlNK3MUjI_kVyeXWtkreoCg13s3cOK010s0LA/viewform

YouTube (https://youtu.be/WHjh_TJJDBI )

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13