У Кропивницькому триває заключна фаза реконструкції водоводу: лівобережна частина міста відключена від водопостачання

Вівторок, 7 серпня 2018 14:50

Реконструкція водоводу діаметром 800 мм від камери № 44 до ВНС «Зона-ІІа» у Кропивницькому триває у чіткій відповідності до затвердженого плану. Сьогодні, 07 серпня, розпочалося перепідключення мережі новозбудованої ділянки водогону по вулиці Лєрмонтова, від вулиці Короленка до вулиці Сивашської.

Про це повідомила директор Кропивницького ВКГ Валентина Давидчук. За її словами, рівно о 9.00 лівобережна частина обласного центру була відключена  від водопостачання і трубопроводи поступово спустошуються.

- Підрядна організація, що здійснює реконструкцію водоводу активно працює, щоб встигнути виконати роботи у визначений термін, - відзначила Валентина Давидчук. – Паралельно на мережах працюють і шість бригад міськводоканалу. Вони не втрачають час і поки відключена подача води, здійснюють заміну арматури та встановлюють придбані за кошти міського бюджету пожежні гідранти.

Перепідключення мережі у деяких мікрорайонах міста, таких, як Шкільний наприклад,  стало причиною погіршення якості води. Це явище тимчасове, викликане зміною напрямку водного потоку у трубах, запевнила керівник ВКГ.

Відповідно до графіку здійснюватиметься від сьогодні і підвезення води в житлові мікрорайони. Заклади освіти і охорони здоров’я забезпечені водою повною мірою за їх заявками.

Усі новини