У Кропивницькому свої таланти демонстрували учасники фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Весняні мрії»

Четвер, 1 березня 2018 12:02

У Кропивницькому, в залі обласного центру дитячої та юнацької творчості відбувся Відкритий міський фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Весняні мрії». Конкурсанти демонстрували усі свої таланти: співали, декламували, розповідали гуморески, виконували фортепіанні композиції, інструментальні твори на скрипці, акордеоні, показували яскраві хореографічні постановки.

Можливість продемонструвати свої таланти дітям та молоді з інвалідністю у пісенній та музичній творчості, хореографії та театральному жанрі надали Кіровоградський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Народна академія творчості інвалідів», КПНЗ «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» та обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» за підтримки Управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.

Привітати учасників фестивалю завітали заступник міського голови Наталія Дзюба та голова громадської організації «Народна академія творчості інвалідів» Ельміра Небесна.

Після завершення конкурсної програми усі учасники отримали подарунки та дипломи лауреатів від організаторів фестивалю

Усі новини