У Кропивницькому робоча група затвердила план дій щодо забезпечення гендерної рівності

Середа, 10 січня 2024 13:18

План дій із забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків Кропивницької міської територіальної громади затвердили на засіданні міжвідомчої робочої групи з питань сім’ї, демографічного розвитку, гендерної рівності, що відбулося під головуванням депутатки міської ради Катерини Шамардіної сьогодні, 10 січня.

Робоча група на своєму засіданні розглянула єдине питання про затвердження плану  дій із забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків Кропивницької територіальної громади на виконання рішення Кропивницької міської ради “Про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад”.

- Це стратегічний документ, на який орієнтуватимуться виконавчі органи влади, розроблений із врахуванням демократичного інструменту гендерної рівності, об’ємний і грунтовний. Робоча група довго працювала над розробкою цього плану, далі буде підготовлено проєкт рішення, який розглядатимуть депутати міської ради, - зазначила Катерина Шамардіна і подякувала усім членам робочої групи за активність і плідну роботу.

Усі новини