У Кропивницькому ремонтують дороги: кожна заасфальтована ділянка — під контролем громадськості

Вівторок, 13 червня 2023 16:27

Бригади КП «Універсал 2005» продовжують виконання дорожньо-ремонтних робіт у Кропивницькому. Впродовж тижня, відповідно до затвердженого плану робіт, дорожня техніка підприємства активно  ліквідовувала ямковість на вулицях міста. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін на апаратній нараді сьогодні, 13 червня.

Фахівці підприємства підготували дорожнє покриття та уклали гарячий асфальт на вулицях Куроп’ятникова, Світлани Барабаш, Прирічній, провулку Фортечному. Установка УЯР працювала на вулицях Чміленка, Кавалерійській, Гоголя.

Тривало і грейдерування дорожнього покриття. Впродовж тижня грейдер працював на вулицях Макеєвській, Дмитра Придатка, Валентина Глушка, Бердянській, Новослобідській, Дніпровській, проспекту Перемоги, у провулках Дніпровському, Зарічному, Середньому в’їзді, Вишневому, Річному.

Засипали сколом ями у дворах на вулиці Попова, а також розпочали ремонт та заміну плитки  на проїжджій частині вулиці Архітектора Паученка.

- Нині ремонт дорожного покриття здійснюють дві бригади за повним технологічним циклом, використовують кожен погожий день. Роботи виконують якісно, оскільки кожна заасфальтована ділянка і ліквідована яма — під контролем громадськості. Ці роботи триватимуть, тож комунальне підприємство «Універсал 2005» темпів не збавляє, - зазначив заступник міського голови Олександр Мосін.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01