У Кропивницькому оголосили конкурс на звання «Кращий роботодавець року»

Вівторок, 16 червня 2020 16:57

Сьогодні, 16 червня, у міській раді Кропивницького відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення конкурсу на звання «Кращий роботодавець року».

Головуюча на засіданні в.о. директора департаменту Тетяна Ломова оголосила склад організаційного комітету та ознайомила його членів із положенням про конкурс, організатором якого виступив департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Кропивницького.

- Конкурс проводиться з метою визначення роботодавців, які забезпечують найкращі умови праці, стимулювання покращення умов праці на підприємствах міста та соціального рекламування тих роботодавців, що будуть визначені переможцями конкурсу, - зазначила Тетяна Ломова.

Щоб взяти участь у конкурсі, претендентам необхідно подати до оргкомітету заявку на участь  у друкованій формі, за підсумками попереднього року, та всю необхідну інформацію, яка носить відкритий характер і не містить комерційної таємниці.

Переможці конкурсу визначатимуться за номінаціями серед підприємств з середньообліковою чисельністю працівників:

  • від 4 до 20 осіб;
  • від 21 до 100 осіб;
  • від 101 до 500 осіб;
  • від 501 і більше осіб.

За інформацією Тетяни Ломової, визначення переможців конкурсу відбуватиметься інтегральним методом, шляхом сумування балів за кожним критерієм.

Переможці конкурсу будуть нагороджені спеціальними дипломами.

Усі новини