У Кропивницькому назвали імена переможців конкурсу “Кращий роботодавець року”

Четвер, 13 серпня 2020 16:28

Сьогодні, 13 серпня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання організаційного комітету з проведення конкурсу на звання «Кращий роботодавець року».

Члени комісії під головуванням заступника міського голови Андрія Паливоди та за участю директора департаменту – начальника управління економіки департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Ніни Рахуби, за результатами критеріїв оцінки кожного підприємства визначили переможців конкурсу серед підприємств Кропивницького за двома номінаціями.

Серед підприємств із середньообліковою чисельністю працівників від 101 до 500 осіб перемогу здобув колектив  КП "ЕЛЕКТРОТРАНС", а серед підприємств із кількістю працюючих від 501 і більше переможцями визначили ПрАТ "НВП "РАДІЙ" (серед промислових підприємств) та ТОВ "Вересень плюс" (серед підприємств торгівлі та побутового обслуговування населення).

Крім того, оргкомітет вирішив  конкурсантів, які взяли участь, але не перемогли, відзначити дипломами учасників конкурсу «Кращий роботодавець року». 

Усі новини