У Кропивницькому нагородили військовослужбовців з нагоди Дня захисників і захисниць України

Четвер, 28 вересня 2023 17:51

Дев’ята сесія Кропивницької міської ради восьмого скликання продовжила свою роботу сьогодні, 28 вересня. Перед початком сесійного засідання депутати і всі присутні на сесії вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя за незалежність України.

На п’ятнадцяте засідання сесії Кропивницької міської ради депутати зібралися саме напередодні Дня захисників і захисниць України, яке відтепер відзначається 01 жовтня. Тож секретар міської ради Олег Колюка привітав усіх, хто сьогодні боронить рідну землю.

- День захисників і захисниць — передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити, працювати, творити, виховувати дітей. З початку збройної агресії наші хоробрі і відважні воїни невтомно боронять рідну землю, нашу свободу, захищаючи не лише Україну, а й увесь світ від зла, що зветься росія. Саме завдяки їхній мужності і героїзму нині можлива наша робота, - звернувся до депутатів Олег Коолюка. - Ми вклоняємося вам, дорогі наші воїни, захисники свободи і незалежності, оборонці гідності нашого народу. Дякуємо за те, що маємо змогу вільно дихати під українським небом.

З нагоди Дня захисників і захисниць України секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка та заступник міського голови Олександр Мосін вручили грамоти і подяки міської ради і виконавчого комітету військовослужбовцям  ЗСУ Нацгвардії України за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та зразкове виконання службових обов’язків.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34