У Кропивницькому ліквідовували наслідки буревію

Вівторок, 31 жовтня 2023 17:25

Штормовий вітер, який сягав подекуди до 20 метрів за секунду, пронісся Україною минулої суботи. Буревій наробив лиха і став причиною виникнення надзвичайних подій і в Кропивницькому. Повалені дерева, білборди, обірвані дроти — усе це додало клопотів рятувальникам і комунальним службам.

Зокрема тільки в обласному центрі буревій повалив два десятки дерев, порушив металеві конструкції на дахах, завалив білборди.

Наслідки негоди у Кропивницькому ліквідовували рятувальники та працівники КП «Єлизавета» - розпилювали зламані дерева, здійснювали демонтаж пошкоджених металевих конструкцій. Зокрема роботи проводилися за адресами: провулок Підлісний, вулиці Лісопаркова, Краснокутського, 1В, проспект Інженерів, вулиці Степана Чобану, Салганні піски, Макеєвська, провулок Гірський, вулиці Героїв України, Архітектора Паученка, Арсенія Тарковського, Чигиринська, Полтавська, Миру, Василя Нікітіна, провулок Миргородський, вулиці Академіка Корольова, Незалежності.

Крім того, буревій порушив металеві конструкції та пошкодив білборди, на багатьох рекламних конструкціях зірвав постери.

Уже наступного дня, коли вітер стих, за мітли взялися працівники КП «Благоустрій». Вони підмітали і прибирали опале листя і дрібне гілля, прочищали зливову каналізацію.

Разом із тим заступник міського голови Олександр Мосін на апаратній нараді, що відбулася сьогодні, 31 жовтня, доручив власникам зовнішньої реклами перевірити технічний стан металевих конструкцій і усунути виявлені пошкодження, щоб убезпечити пішоходів.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34