У Кропивницькому комунальні служби розчищають дороги і тротуари

Понеділок, 8 січня 2024 11:18

У Кропивницькому снігова стихія, яка розгулялася вночі, під ранок сьогодні, 08 січня, стихла.  Усі комунальні служби ще до початку негоди були готові до боротьби зі стихією, тож на ранок на міських дорогах колапсу не виникло. Протягом ночі працювала снігоприбиральна техніка і нині на дорогах задіяно більше десятка одиниць техніки. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

- Станом на 10-ту ранку на вулично-шляховій мережі міста працюють 11 одиниць комунальної снігоочисної техніки КП “Універсал 2005”: 6 тракторів МТЗ зі щітками та відвалами; 4 автомобілі МАЗ посипають магістральні вулиці, спуски та підйоми протиожеледною сумішшю; один навантажувач. Також у парках і скверах здійснюється розчистка доріжок від снігу працівниками КП Благоустрій, - повідомив Олександр Вергун.

Разом із тим посадовець вкотре закликав кропивничан утриматися від поїздок власним автотранспортом. Не залишати автівки на узбіччях доріг, щоб могла працювати снігоприбиральна техніка.

За прогнозами синоптиків, сьогодні до кінця дня ще можливий сніг і поступове зниження температури вночі до -16 градусів морозу.

Усі новини