У Кропивницькому готується проект створення комунального підприємства з вивезення побутових відходів

Понеділок, 15 квітня 2019 16:43

Якість роботи підприємства «Екостайл», яке забезпечує вивезення і утилізацію твердих побутових відходів з території Кропивницького не задовольняє ні містян, ні міську владу. Про це заявив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 квітня.

- Місто брудне! Контейнерні майданчики переповнені, баки для сміття не закриваються, - відзначив очільник міста. – Депутати міської ради висловили багато зауважень і претензій до порядку і організації вивезення відходів з Кропивницького. Почалися стихійні пожежі на сміттєзвалищі. Що трапилося? Ще рік тому ми були партнерами і знаходили порозуміння.

Міський голова доручив своєму заступнику Андрію Паливоді впродовж місяця опрацювати проект створення конкурентного середовища у цій сфері підприємницької діяльності. Це можуть бути варіанти створення профільного комунального підприємства, або ж залучення приватних структур з необхідним досвідом роботи і репутацією.

- Місто ніхто і ніколи не зламає через коліно, ми не дамо цього зробити - попередив Андрій Райкович. – Якщо впродовж трьох місяців «Екостайл» не змінить підхід до роботи і не повернеться обличчям до громади, ми попрощаємося з ними. Досвід протидіяти монополізму міська влада вже напрацювала і вміє діяти рішуче і ефективно.

Усі новини