У Кропивницькому - гаряча пора ремонтів доріг

Вівторок, 22 серпня 2023 15:44

У Кропивницькому триває капітальний ремонт транспортних магістралей міста. У кінці липня розпочалися роботи на вулицях Академіка Тамма і Героїв України. Про перебіг ремонтних робіт розповіла заступниця начальника головного управління житлово-комунального господарства Юлія Яндович.

- Працівники підрядної організації поклали перший нижній шар асфальту на правій частині дорожнього покриття від вулиці Курганної до Космонавта Попова. Одночасно продовжуються роботи зі встановлення бордюрних каменів на проїжджій частині дороги, облаштування тротуарів і велосипедних доріжок. Тривають також заплановані роботи з видалення зелених насаджень відповідно до проєкту, - повідомила Юлія Яндович. - Продовжуються також роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Сергія Сєнчева. Зараз тут розшивають укладену тротуарну плитку, облаштовують люки інженерних комунікацій, готують до асфальтування дорожнє покриття.

Крім того, за словами посадовиці, у Кропивницькому завершений поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях Краснокутського, Олександрійській та Київській.

Тривають роботи і з асфальтування прибудинкових територій. Першою багатоповерхівкою, у дворі якої виконаний капітальний ремонт, став будинок №21, по вулиці Генерала Жадова. На черзі – прибудинкова територія багатоповерхівки по вулиці Степана Чобану, 9. Виконано поточний ремонт прибудинкової території по вулиці Зінченка, 9.

Бригади КП "Універсал 2005" також продовжують виконання дорожньо – ремонтних робіт у Кропивницькому. Впродовж тижня, відповідно до затвердженого плану робіт, дорожня техніка КП "Універсал 2005" активно ліквідовувала ямковість на вулицях міста.

Фахівці  підприємства підготували дорожнє покриття та уклали асфальт по вулицях в Севастопольській та Варшавській.

Установка УЯР працювала на вулиці Ельворті, провулку Водостічному та проспекті Винниченка. Паралельно сколом засипалися ями на вулиці Кременчуцькій.

Тривало і грейдерування та підсипка дорожнього покриття. Впродовж тижня воно виконувалося на вулицях Сергія Сєнчева, Вознесенська, Інгульська Набережна, Макеєвська, Морська, Полтавська, Харківська, Колодязна, Східна, Світла, Далекосхідна, провулку Юності та доріжок біля Ковалівського пляжу.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28