У Кропивницькій міській раді подякували за відповідальну роботу фахівцям автомобільної і дорожньої галузі

Вівторок, 24 жовтня 2023 17:48

Сьогодні, 24 жовтня, з нагоди Дня автомобіліста і дорожника у Кропивницьку міську раду запросили кращих представників цієї важливої для всієї громади сфери життєдіяльності міста.

Автомобілістам і дорожникам щиро подякували за відповідальне виконання своїх професійних обов’язків у військовий час заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.

- Сьогодні вітання і слова подяки звучать для людей непростих професій, що під час повномасштабного вторгнення набули нових сенсів: це і евакуація жителів окупованих територій під ворожими обстрілами і доставка води та гуманітарної допомоги у постраждалі регіони. Багатьом хлопцям довелось змінити кабіну мирного транспорту на військовий автомобіль, - наголосив Олександр Мосін.

Подякував автомобілістам і дорожникам за їхню значиму працю і Олег Колюка.

- Ми вдячні вам за вашу працю  на різних її етапах – від прокладання доріг, перевезення пасажирів і за той досвід, що ви передаєте молодшим своїм колегам. Хай ваші дороги ведуть до успіху й розквіту, будьте завжди керманичами свого життя.

З нагоди свята, а також за особистий внесок у забезпечення функціонування дорожнього господарства та транспортної інфраструктури міста Кропивницького, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію

Почесною грамотою Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  відзначений водій тролейбуса комунального підприємства "Електротранс" Сергій Проданець.

Грамотами Кропивницької міської ради та виконавчого комітету нагородили дорожнього робітника товариства з обмеженою відповідальністю "АРАКА" Володимира Сокура та  водія КП "УНІВЕРСАЛ 2005" Володимира  Суботу.

Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету оголосили водійці тролейбуса комунального підприємства "Електротранс" Світлані Борщ та водіям автобусів міського комунального підприємства "Електротранс" Ігорю Герману, Олександру Дульському і Віталію Матвєєву.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34