У дитячому будинку «Наш дім» панують справжні теплі і щирі родинні стосунки

П'ятниця, 15 червня 2018 09:44

Вихователі комунального закладу “Дитячий будинок “Наш дім” у Кропивницькому Дарина Іщенко, Наталія Потапенко та Тетяна Ткаченко отримали заслужені відзнаки від міської влади.

Подяки від імені міського голови Андрія Райковича і секретаря міської ради Андрія Табалова їм оголошені за вагомий внесок у створення сприятливих умов для всебічного розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та активну громадську діяльність.

Вручити відзнаки і побажати вихователям нових успіхів до закладу завітали заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська та начальник відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту Людмила Дорохіна.

Під час зустрічі директор дитячого будинку Наталія Вінницька познайомила гостей з укладом життя, розповіла про досягнення дітей, про правові та побутові потреби у будинку, вирішення яких потребує додаткового фінансування.

- Сьогодні “Наш дім” – це повноцінна сім’я для 22 дітей віком від 9 до 18 років. Дружні родинні стосунки допомагають їм організувати навчання, дозвілля, адаптують до життя. Школярі молодшого і старшого віку вправно справляються зі всіма побутовими та навчального-виховними завданнями, корисно проводять дозвілля, самостійно декорують та оновлюють власні кімнати, - відзначила Наталія Вінницька.

На завершенні зустрічі представники управління молоді та спорту запросили вихованців дитячого будинку до солодкого столу. Діти і посадовці міської ради подружилися і запланували робити такі зустрічі регулярними.

Усі новини