Центральноукраїнський державний університет у Кропивницькому запрошує на День відкритих дверей

Середа, 19 квітня 2023 17:49

Факультет математики, природничих наук та технологій та факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відчиняють свої двері для майбутніх абітурієнтів.

День відкритих дверей в університеті буде присвячений як загалом особливостям та нововведенням вступної кампанії нинішнього року, так і нюансам вступу на зазначені факультети.

На запитання учасників відповідатимуть декани факультетів, представники приймальної комісії університету, завідувачі випускових кафедр та представниками студентського активу.

В програмі заходу також знайомство з локаціями факультетів — а це лекційні аудиторії, бібліотека, комп’ютерні класи, мультимедійні аудиторії тощо.

День відкритих дверей – це чудова нагода не тільки почути багато корисної інформації, але й ближче познайомитися з основними спеціальностями університету. Можна буде спробувати себе в ролі майстра слова: взяти участь у написанні сценарію фільму та проведенні уроку, попрактикуватися у створенні рекламного тексту, а також у підготовці репортажу із місця подій. Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій – це простір вільних, творчих і талановитих людей та ідей.

А якщо ж майбутні абітурієнти більше цікавляться сучасними технологіями, то їх чекають на фізико-математичному факультеті. І запевняють, що час навчання стане важливим підґрунтям для цілеспрямованих та амбітних особистостей у досягненні успіху в подальшій кар'єрі.

Де: Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка, вул. Шевченка 1, 7-поверховий корпус.

Коли: 22 квітня 2023 року о 10:00.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28