Центр надання адміністративних послуг у Кропивницькому розширює мережу надання послуг

Четвер, 20 лютого 2020 15:50

Для абонентів управляючої компанії ЖЕО №1 у Кропивницькому процедура сплати комунальних платежів невдовзі стане значно простішою. Цьому сприятиме встановлений у приміщенні ЖЕО сучасний платіжний термінал.

Сьогодні, 20 лютого, директор департаменту адміністративних послуг міської ради Кропивницького Сергій Коваленко за участі свого першого заступника Антона Шевченка та начальника ЖЕО №1 Світлани Ковальової обговорили із керівницею напрямку «Еквайринг» одного із найпотужніших державних банків України Оленою Стоян перспективи встановлення першого такого терміналу. Як запевнила Олена Стоян, термінал можна буде встановити вже до кінця лютого.

Тож містяни, що обслуговуються в ЖЕО №1 зможуть безпосередньо за місцем проживання  сплатити за реєстраційні, житлово-комунальні та інші додаткові платні послуги. До території обслуговування управляючої компанії входять мікрорайони Новомиколаївка, Ковалівка та частина центру у Кропивницькому.

- Зараз ми розпочинаємо роботу із встановлення терміналів. Першим буде облаштовано термінал в ЖЕО № 1, - відзначив Сергій Коваленко. - Далі ми плануємо встановити такі сучасні електронні платіжні пристрої в інших житлово-експлуатаційних організаціях, що обслуговують мешканців міста в районах вулиць Попова, Єгорова, Озерної Балки та селища Нового.

Оплата через термінал суттєво економитиме час і кошти кропивничан, звернув увагу директор департаменту.

Усі новини