Три лікарні Кропивницького отримали засоби захисту для медиків

Четвер, 30 квітня 2020 19:31

Сьогодні, 30 квітня, три лікарні обласного центру Кіровоградщини отримали засоби індивідуального захисту для медичних працівників.

Так, засоби захисту серед яких - захисні костюми типу 4 STUMP  2020SP, одноразові костюми біозахисту з бахілами та респіратори передали в Кіровоградську обласну лікарню, Центральну міську лікарню та в Центр екстренної медичної допомоги та медицини у Кіровоградській області.

Весь вантаж захисних засобів для медпрацівників загальною кількістю близько 1500 одиниць було закуплено за благодійні кошти завдяки спільній роботі команди Президента України, народного депутата Олександра Дануци та Кіровоградської облдержадміністрації. Засоби індивідуального захисту лікарням передали депутати міської ради Кропивницького Михайло Бєжан та Ігор Волков, а також начальник управління охорони здоров‘я облдержадміністрації Олег Рибальченко.

- Ми вдячні за допомогу, адже зараз вона нам так необхідна, - наголосив головний лікар ЦМЛ Олександр Артюх. - Захисні костюми, які нам передали сьогодні дуже якісні, крім того, є великі розміри, а в них працювати набагато зручніше.

Усі новини