Транспортний рух по вулиці Преображенській у Кропивницькому біля обласної дитячої лікарні буде тимчасово заборонений

Вівторок, 11 квітня 2017 16:55

Рух транспорту по вулиці Преображинській у Кропивницькому на відрізку від вулиці Кропивницького до Петропавлівської буде тимчасово перекритий від 18 квітня. Таке рішення прийняв виконавчий комітет міської ради сьогодні, 11 квітня.

Заборона руху у цьому місці пов'язана із необхідністю проведення будвельних та ремонтних робіт в обласній дитячій лікарні.

На час проведення ремонту рух міських автобусних маршрутів №№8, 103, 126 та 126а здійснюватиметься по вулиці Покровській, а маршрути №№5а, 18, 130 та 284 будуть спрямовані по вулиці Гоголя.

Відповідно до прийнятого рішення, управління капітального будівництва ОДА має встановити тимчасові дорожні знаки на переносних опорах в місцях робіт по вулиці Преображенській з обох сторін, а головне управління житлово-комунального господарства міської ради розробити схему організації дорожнього руху зі встановленням необхідних дорожніх знаків.

Паркування транспортних засобів відвідувачів обласної дитячої лікарні у ці дні здійснюватиметься по вулицях Проебраженській, Одеській, Петропавлівській.

Усі новини