Транспортне сполучення із селищем Новим розблокував потужний роторний снігоочищувач

Четвер, 1 березня 2018 18:25

У зв’язку із загрозою можливого припинення автомобільного сполучення із селищем Новим черз різке погіршення погодних умов міська рада Кропивницького прийняли рішення залучити до розчищення доріг важку техніку — роторний снігоочищувач.

До радикальних дій вирішили вдатися після інспектування в’їзду до селища Нового, яке провели заступник міського голови Олександр Грабенко та начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

За словами Олександра Грабенка, грейдер зранку добре розчистив дорогу на селище Нове. Однак через те, що снігопад посилився, проїжджа частина магістралі звужується, і машинам важко розминутися на такій дорозі.

- Погодні умови значно погіршуються, тому, щоб забезпечити рух транспорту від селища Нового до міста, ми вирішили залучити для розгортання снігу на в’їзді у селище роторний снігоочищувач, - зазначив Сергій Коваленко. - Спеціалізовану машину місту надала льотна академія.

Роторний снігоочищувач розпочав працювати близько третьої години дня, що забезпечило безперебійний рух комунального транспорту до селища Нового.

Усі новини