Тісна співпраця депутата на окрузі і виконавчих органів міської ради – гарантія оперативного вирішення проблем мікрорайонів Кропивницького

Субота, 13 січня 2018 17:31

            Проблеми ремонту доріг і забезпечення питною водою стали головними під час зустрічі міського голови Андрія Райковича з мешканцями вулиць Балашівської  та Івана Богуна у Кропивницькому. Люди порушили болючі для себе питання, користуючись нагодою та присутністю на своїй території і очільника міста,  і депутата міської ради на окрузі Дмитра Терзова.

            Якісна дорога, як і водопровід тут обов’язково будуть, пообіцяв міський голова, як і поступове відновлення зовнішнього освітлення на деяких вулицях мікрорайону та облаштування тут такої необхідної, особливо для громадян похилого віку, аптеки.

            - Проблеми у місті вирішуються швидше, якщо налагоджена тісна співпраця  громади в особі місцевого депутата і виконавчих органів міської влади, - наголосив Андрій Райкович. – Такий діалог є надзвичайно важливим і ми це добре усвідомлюємо.

            Останнім часом, завдяки співпраці з депутатами на округах у Кропивницькому виконано величезний обсяг робіт, пов’язаних з ремонтами житлового фонду, прибудинкових територій, проїжджих частин доріг, тротуарів, об’єктів соціальної інфраструктури, наголосив міський голова. Така практика буде продовжуватися і в подальшому, а загальнодержавні процеси децентралізації відкривають для цього нові перспективи.

            Спілкування з мешканцями мікрорайону не обмежилося обговоренням  місцевих проблем. Людей цікавив подальший розвиток в обласному центрі громадського транспорту, закладів освіти і охорони здоров’я. Андрій Райкович прозвітував про виконане і поділився   планами на рік прийдешній. Він проінформував громаду про введені в експлуатацію у минулому році важливі для громади медичні центри, оснащення медичних закладів сучасними автомобілями «швидкої допомоги», про розширення комунального парку громадського транспорту, перспективи розширення проїзду під «аркою» по вулиці Ельворті, будівництва житла тощо.

Усі новини