Термін добровільного демонтажу перших 11 незаконних тимчасових споруд у Кропивницькому збіг

Вівторок, 27 червня 2023 17:25

Виконавчий комітет Кропивницької міської ради дозволив управлінню містобудування та архітектури використати кошти цільового фонду розвитку та благоустрою міста, утвореного органами місцевого самоврядування на проведення примусового демонтажу незаконно встановлених в обласному центрі тимчасових споруд.

Відповідно до рішення, прийнятого членами виконавчого комітету на своєму засіданні сьогодні, 27 червня, фінансове управління міської ради перерахує необхідні для цього кошти у сумі 200 тисяч гривень управлінню містобудування та архітектури міської ради.

- Термін добровільного демонтажу перших  11 незаконно встановлених  кіосків і павільйонів збіг 14 червня, - відзначила очільниця управління містобудування та архітектури Ірина Мартинова. – Троє власників зробили це власними силами, по одній споруді триває кримінальне розслідування, решта сім – будуть демонтовані примусово. Виконавець робіт визначиться за результатами тендерних процедур вже 03 липня.

Цього дня члени виконкому під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки затвердили також варіант ре медіації успадкованого майданчика зберігання радіоактивних матеріалів «Веселівське родовище», перерозподілили видатки загального фонду бюджету територіальної громади в межах загального обсягу бюджетних призначень по управліннях молоді та спорту, транспорту та зв’язку, охорони здоров’я, підтримали рішення про організацію у Кропивницькому суспільно – корисних робіт в умовах воєнного стану.

Крім того виконком  підтримав низку рішень у сферах ЖКГ, соціальної підтримки, спрямованих на забезпечення житлових прав і прав дітей у Кропивницькому.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01