Теплосанація найбільшої у Кропивницькому школи №18 дозволить втричі зменшити втрати тепла

Середа, 16 серпня 2017 15:06

Кропивницька ЗОШ №18 стане першою школою обласного центру, яка пройде процедуру теплосанації. Хід та якість будівельних робіт на об’єкті сьогодні, 16 серпня, перевірив секретар міської ради Андрій Табалов.

Вартість робіт з утеплення приміщення школи коштуватиме міському бюджету 6,3 мільйона гривень, але справа того варта. Будівельники повністю утеплять будинок мінеральним утеплювачем, замінять 444 вікна, понад сотню дверей, облаштують теплозберігаючий вхід, піднімуть рівень підвіконь на безпечну для дітей висоту, виконають оздоблювальні роботи. Проект розпочався три місяці тому і за договором триватиме до 15 листопада. Але підрядник запевнив, що на початок нового навчального року школа готова буде прийняти учнів – завершаться роботи на головному фасаді і парадному вході.

- Це надзвичайно важливо, що у Кропивницькому розпочалися роботи з теплосанації закладів освіти, - відзначив Андрій Табалов. – Утеплення будинків дозволить втричі зменшити теплові втрати у будинку, а це, найперше – економія енергоносіїв і коштів на опалення. Переконаний, що всі приміщення бюджетної сфери в обласному центрі мають пройти таку процедуру і ми з міським головою Андрієм Райковичем докладемо усих зусиль, щоб цей процес в нашому місті відбувався динамічно.

Усі новини